ALGA Revista de Literatura

Edita: Grupo de Poesía Alga. Apartado de Correos 235. 08860 Castelldefels. ISSN: 1698-563X.

Presentació del nº65
P4309010

La presentació del número 65 (primavera de 2011), de la revista Alga, va tenir lloc el dissabte 30 d'abril de 2011 a les 19 hores a la nova Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado, de Castelldefels.

L’acte, emmarcat en les activitats de Sant Jordi 2011, va estar presidit pel 4rt tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Joan Lluis Amigó.

Les pàgines centrals del número 65 estan dedicades a Anna Becciú, M Cinta Montagut, Concha García y Jordi Royo, en el marc de l'antologia "Poesía del espacio interior".

A l'acte es van llegir poemes de Xavier Carreras, Fina Tizón, Gerardo Guaza, Ignacio Gamen, Elvio René, Jorge Stoysich, Manuela Martorell, Martín Shwiff i Miguel Hernández, poeta al que està dedicat l'apartat de col·laboració especial. Així mateix Elvio René, Jorge Navarro i Goya Gutiérrez van llegir o comentar els seus texts de narrativa.

A la revista hi trobareu texts poètics i narratius del grup Alga, i d'altres poetes convidats, comentaris sobre llibres de narrativa i poesia, així com fotografies de diversos autors com Maïs (escultora), Inés Luz, Rafael Castro i Enric Velo.

Sumari de la Revista

Fotografies de l'acte de presentació