Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/14255>>.

La UE Castelldefels s'emporta els tres punts a casa després de golejar l'At. Horta (1-4)

Amb aquests tres punts, la UE Castelldefels ocupa el setzè lloc de la Tercera Divisió amb 23 punts • La UD Vista Alegre guanya al camp de la UE Tàrrega (1 - 3) a la represa del partit corresponent a la jornada 11 de lliga, ajornat el passat 17 de novembre

Última modificació:

El Castelldefels va signar una actuació excel·lent després de golejar l'At. Horta durant el partit celebrat al Municipal d'Horta el passat diumenge, el qual va concloure amb un resultat de 1-4. Tots dos equips venien de perdre els seus últims partits. L'At. Horta va afrontar el partit amb l'ànim de remuntar la seva situació a la lliga després de patir una derrota per 4-2 en el partit anterior davant el Vilafranca. A la banda dels visitants, el Castelldefels va perdre per un resultat de 0-2 en el partit anterior davant el Santfeliuenc.

El partit va arrencar de cara per al Castelldefels, que va estrenar el marcador amb un gol de Gesti al minut 13, acabant d'aquesta manera el primer període amb el resultat de 0-1. La segona meitat de l'enfrontament va començar de manera favorable per al conjunt visitant, que es va distanciar per mitjà d'un gol de Jonathan Ferreira en el minut 52. Però posteriorment l'equip local va retallar distàncies establint el 1-2 a través d'un gol d'Erik en el minut 61. Tot i això, el conjunt castelldefelenc es va distanciar posant l'1-3 amb un gol de Dani Sánchez als 65 minuts. Va marcar de nou en el minut 79 l'equip visitant mitjançant una diana de Ramon, tancant així el partit amb un resultat final de 1-4. Amb aquests tres punts, la UE Castelldefels ocupa el setzè lloc de la Tercera Divisió amb 23 punts (els mateixos que el FC Santfeliuenc).

+ INFO: UECastelldefels.com

A la Primera Catalana grup 2, la UD Vista Alegre jugava aquest diumenge els 22 minuts que restaven per disputar-se del partit UE Tàrrega - UD Vista Alegre, corresponent a la jornada 11 del campionat de lliga i que va ser ajornat el passat 17 de novembre quan els blaus manaven 1-2 al marcador. El segon viatge a Tàrrega va ser positiu per als castelldefelencs, que van marcar un gol més (aconseguit per Marc Muñoz al minut 78), de forma que el matx va finalitzar amb un marcador d'1-3.

Una victòria que significa tres punts per a un Vista Alegre, que ara en suma 19 i que ocupa la dotzena posició de la classificació.

+ INFO: udvistaalegre.es