Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/15983>>.

La UE Castelldefels i la UD Vista Alegre perden a casa

Els grocs cauen a Canyars contra l'Olot (0 - 1) i baixen a la tretzena posició de la Tercera Divisió, mentre els blaus ho fan a Can Vinader contra el Tàrrega (1 - 2) i segueixen tretzens del grup 3 de la Primera Catalana • A la Tercera Catalana, la UE Castelldefels B goleja al camp dels Veterans Catalunya (2 - 7) i el Can Roca cau a casa contra la Peña Unión Deportiva Málaga (1 - 3)

Última modificació:

Cap de setmana de tornada a la competició al futbol amb resultats no massa positius pels equips de Castelldefels.

Al grup V de la Tercera Divisió RFEF de futbol, el primer equip de la Unió Esportiva Castelldefels va jugar diumenge al Municipal de Canyars contra el líder del grup, la UE Olot. El matx corresponia a la divuitena jornada de la lliga, primera de la segona volta, i va acabar amb un marcador de 0 – 1 a favor dels olotins.

El partit va arribar al descans amb el resultat inicial, 0 – 0. A la represa, els visitants es van posar per davant al minut 65 amb el gol de Jordi Xumetra, que va acabar sent el definitiu 0 – 1. (veure crònica web UE Castelldefels)

Després d'aquesta desfeta, els grocs cauen a la tretzena posició de la taula amb 18 punts.

El proper cap de setmana, l'equip descansarà.

Al grup 3 de la Primera Catalana, la UD Vista Alegre jugava diumenge al Municipal de Can Vinader contra la UE Tàrrega en partit de la dotzena jornada del campionat de lliga. El matx va acabar amb un resultat final d'1 – 2 a favor dels visitants.

El Tàrrega es va avançar amb el 0 – 1 el minut 7 (gol d'Adrià Martínez). Al descans es va arribar amb aquest resultat. El 0 – 2 el va marcar Izan Fernández el minut 71. Els blaus van escurçar distàncies amb l'1 – 2 marcat per Naoufal El Ghrim.

Després de la desfeta, el Vista segueix tretzè de la classificació amb 9 punts.

El proper cap de setmana ens portarà un UE Valls – UD Vista Alegre, diumenge a les 12.15h a la localitat tarragonina.

La UE Castelldefels B goleja, el Can Roca perd

Al grup 10 de la Tercera Catalana de futbol jugaven els dos equips de Castelldefels.

La UE Castelldefels B va jugar diumenge al camp de l'AF Veterans Catalunya en partit de la catorzena jornada de la lliga. El partit el va acabar guanyant per un abultat 2 – 7 amb “hat-trick” de Mario Gerboles i doblets de Roger Burjales i Mohamed Messooudi.

El filial groc puja a la vuitena plaça de la classificació amb 19 punts.

Menys sort va tenir el nostre altre representant a la categoria, el Can Roca 74. Jugava diumenge al Municipal de Can Vinader contra el Peña Unión Deportiva Málaga i el matx va finalitzar amb un marcador d'1 – 3 a favor dels visitants.

L'únic gol castelldefelenc va ser obra d'Adrià Ruíz (l'1 – 3 al minut 86).

La desfeta fa que el Can Roca baixi a la tretzena plaça de la classificació amb 9 punts.