Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/16237>>.

Alejandro Rodríguez i Sandra Asin guanyen la Marató del Mediterrani

Els corredors van quedar primers de la cursa de 21 km en categoria masculina i femenina en una prova que arribava a la seva dissetena edició i que va comptar amb 2.100 inscrits • Eloi Cabezas i Laura Vílchez van guanyar les curses de 5 km i Marc García i Elisa Melilli ho van fer a la de 10 km

Última modificació:

Veure fotogaleria

El passat diumenge, 20 de març, Castelldefels va acollir la 17ª Marató del Mediterrani, la prova atlètica que organitzen conjuntament l'Ajuntament de Castelldefels i l'empresa Zona Vip Events i que compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d'Atletisme, entre d'altres.

La Marató arriba a aquesta edició com una prova consolidada i de renom dins del calendari de l'atletisme català i internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic, va tornar a comptar amb quatre modalitats diferents: Marató per parelles (21 km per persona), mitja marató (21 km), cursa de 10 km i cursa de 5 km. Entre totes les proves, hi havia 2.100 corredors i corredores inscrits.

Alejandro Rodríguez i Sandra Asin van ser els guanyadors de la cursa de 21 km (categoria masculina i femenina respectivament). A la de 5 km, Eloi Cabezas i Laura Vílchez van ser els més ràpids. Els guanyadors de la prova de 10 km van ser Marc García i Elisa Melilli.

El pòdium de les diverses proves va ser el següent:

21 km

Masculí                                                                     Femení

1.Alejandro Rodríguez (1h 8m 24s)               1.Sandra Asin (1h 24m 2s)

2.Erik Wang-bruun (1h 17m 16s)                  2.Elisabeth Martín (1h 27m 23s)

3.Pablo Tarditti (1h 17m 16s)                       3.Claudia Escarate (1h 28m 19s)

10km

Masculí                                                                       Femení

1.Marc García (32m 37s)                                 1.Elisa Melilli (37m 9s)

2.Dani Moreno (32m 48s)                                2.Natalia Winnicka (38m 20s)

3.Juan Miguel Moreno (32m 55s)                      3.Laura Sánchez (39m 37s)

5km

Masculí                                                                       Femení

1.Eloi Cabezas (15m 28s)                                 1.Laura Vílchez (18m 25s)

2.Chakir El Hamdouni (15m 40s)                       2.Mireia Suñé (18m 35s)

3.Sergio Bejarano (16m 9s)                              3.Silvia Domínguez (19m 43s)

Com és habitual, la cursa presentava un bon circuit planer que discorria en gran part pel passeig Marítim i l'avinguda del Canal.

La prova va tenir també un vessant solidari. Enguany, un euro de cada inscripció es destina a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, amb l'objectiu de donar suport als nens i joves en tractament oncològic, i a les seves famílies.