Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/16403>>.

El Valencia Basket guanya el Torneig FIBA CB Castelldefels U14

Els valencians van passar per sobre del Real Madrid a la gran final (67 - 44) i Unicaja Málaga s'ha endut la tercera plaça després de guanyar al Barça (74 - 48) a la final de consolació · Aquest torneig ha comptat amb 6 equips U14, menors de 14 anys

Última modificació:

El Poliesportiu Municipal de Can Vinader ha sigut l'escenari, del 29 d'abril a l'1 de maig, de la 14ª edició del Torneig FIBA CB Castelldefels U14 de bàsquet, organitzat pel club de la nostra ciutat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels i de la Fundació UFEC. Aquesta competició ha aplegat 6 equips sub14 d'Espanya i Alemanya, amb les cinc millors 'pedreres' del bàsquet nacional (FC Barcelona, Real Madrid, Joventut de Badalona, Valencia Basket i Unicaja de Málaga) i el millor equip alemany (Frankfurt). Els de Hesse també van disputar un partit d'exhibició contra l'equip 2006 del BBA Castelldefels, club amfitrió, que van guanyar els castelldefelencs clarament.

Pel que fa a la competició oficial, el Valencia Basket va guanyar la gran final per un clar 67 - 44 al Real Madrid. Els 'taronja' han fet un torneig excel·lent després de guanyar Barça i Madrid. Javier Viguer, jugador valencià, va ser nomenat MVP (jugador més valuós) de la competició.

A la final de consolació, Unicaja de Málaga va passar per sobre del FC Barcelona (74 - 48) i es va fer amb la tercera plaça de la classificació.

Al partit pel cinquè i sisè lloc, el Joventut de Badalona va guanyar clarament el Frankfurt (115 - 49).

Recordem que aquest torneig U14 vindria a ser com la continuació de la competició U13, que es va jugar del 13 al 16 d'abril a Castelldefels. Llavors, es van enfrontar 12 equips d'Espanya, Alemanya, Finlàndia i Lituània i va acabar amb el FC Barcelona emportant-se el títol.

El Torneig FIBA de Castelldefels s'ha hagut de dividir enguany en aquestes dues dates per no coincidir amb d'altres competicions de la FEB (Federación Española de Baloncesto) que es van ajornar a causa de la pandèmia.