Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/16799>>.

El BBA Castelldefels debuta a la Lliga Catalana EBA

Els blaus juguen aquest dissabte (18h) al Poliesportiu Municipal de Can Vinader un partit que s'havia de disputar a la pista del CB Santfeliuenc, afectada per les pluges dels últims dies • La UE Castelldefels i la UD Vista Alegre juguen nous amistosos després de guanyar dimecres els partits als camps del Santfeliuenc (1 - 2) i CF Cubelles (0 - 3) respectivament • Primers partits de pretemporada del sènior femení del FS Castelldefels

Última modificació:

El BBA Castelldefels, línia professional del CB Castelldefels, disputa aquest dissabte (18h) el primer partit oficial de la temporada 2022 – 23. Es tracta de la primera jornada de la Lliga Catalana EBA (grup 5). Els blaus, en principi, havien de desplaçar-se a Sant Feliu de Llobregat per jugar a la pista del Pajarraco CB Santfeliuenc. Finalment, el partit es disputarà al Poliesportiu Municipal de Can Vinader. El motiu és que el Poliesportiu Juan Carlos Navarro de la capital de la comarca s'ha vist afectat per les pluges de les últimes hores i ha deixat impracticable el seu parquet.

El BBA debutarà així a la competició que organitza cada any la Federació Catalana de Bàsquet i que tindrà com a rivals a la primera fase al propi Pajarraco CBS, el CB Martorell i el CB Esparreguera.

UE Castelldefels i UD Vista Alegre continuen amb els amistosos de pretemporada

La UE Castelldefels jugarà aquest diumenge 4 de setembre (19h) al Municipal de Canyars contra la UD Viladecans , mentre la UD Vista Alegre ho farà dissabte 3 (17h) al camp del CCD Turó de la Peira i diumenge al camp del Vilanova (17h).

Abans d'aquests duels, ambdós equips van jugar amistosos el passat dimecres 31 d'agost.

En el cas de la UE Castelldefels, es desplaçava al camp del CF Santfeliuenc, d'on va treure una victòria per la mínima (1 – 2).

El matx va arribar al descans amb el 0 – 0 inicial. Alejandro Alba va marcar el 0 – 1 pels grocs (minut 60) i Kevin Díaz el 0 – 2 (minut 73). Quan semblava que el resultat no es mouria més, els locals van anotar el gol de l'honor (1 – 2, Kilian, minut 89).

Pel que fa a la UD Vista Alegre, jugava al camp del CF Cubelles. Allà, els blaus van aconseguir una victòria còmoda (0 – 3).

El Vista es va avançar al minut 27 amb el 0 – 1, el primer dels tres que va marcar Roger Burjales. El 0 – 2 el va marcar al minut 33. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. Un Roger en estat de gràcia va anotar el definitiu 0 – 3 tot just començar la segona part (minut 51).

Dues victòries que serveixen per donar bones sensacions a uns equips que segueixen preparant la temporada 2022 – 23.

Primers amistosos del FS Castelldefels sènior femení

El sènior femení del Futbol Sala Castelldefels (equip Assessoria Pear), que porta diversos dies entrenant, comença aquest cap de setmana a disputar els seus partits de pretemporada. Jugarà dissabte al CEM Can Roca contra el CET 10 barceloní. El partit es disputarà a les 18 hores.

I diumenge jugarà un altre partit. En aquesta ocasió, també al CEM Can Roca (17h), el seu rival serà el FS Ripollet.

Les grogues disputaran d'aquesta forma els primers tests de pretemporada.

Tennis platja, aquest cap de setmana

Entre dissabte 3 i diumenge 4 de setembre, la platja de Castelldefels viurà un torneig de beach tennis (tennis platja) per parelles. Serà a la zona ubicada entre c/Masteler i el c/Estrella de Mar.