Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/17010>>.

El BBA Castelldefels aconsegueix una nova victòria

S'imposa al CB Martorell (83 - 57) i acumula 4 triomfs en cinc jornades de Lliga EBA de bàsquet • La UE Castelldefels perd al camp de la UE Sant Andreu (2 - 0) i el CF Gavà - UD Vista Alegre no es juga per manca de jugadors gavanencs • Els sèniors masculí del FS Castelldefels i el CCR Castelldefels guanyen, el sènior femení del FS Castelldefels perd

Última modificació:

El BBA Castelldefels, línia professional del CB Castelldefels, jugava el passat diumenge al Poliesportiu Municipal de Can Vinader contra el CB Martorell. El partit corresponia a la cinquena jornada del grup C-1 de la Lliga EBA de bàsquet i va acabar amb una nova victòria castelldefelenca (83 - 57).

Els blaus (i rosa enguany) sumen quatre triomfs en cinc partits disputats i són quarts de la classificació del grup amb 9 punts, els mateixos que el Bisbal Bàsquet (líder), UE Mataró (segon) i CB Vic (tercer).

El partit va començar amb un clar 23 - 8 (primer quart) i parcials de 16 - 18 pels visitants al segon quart, 27 - 14 a favor del BBA el tercer i 17 - 17 al quart i definitiu.

Les actuacions més destacades van ser les de Rafael Puerta (20 punts i 4 rebots), Marc Mañés (18 punts, 8 rebots i 5 assistències) i Éric Mañés (12 punts).

El proper partit serà Mataró Parc Boet - BBA Castelldefels, dissabte 5 a les 17.45h.

El sènior femení del CB Castelldefels i el masculí del CB Joventut Castelldefels van descansar aquest cap de setmana.

La UE Castelldefels perd a Barcelona, la UD Vista Alegre no juga a Gavà

El primer equip de la UE Castelldefels disputava el passat diumenge el seu partit de la vuitena jornada del grup V de la Tercera Federació de futbol. El rival era la UE Sant Andreu i el resultat final va ser 2 - 0 a favor dels barcelonins.

Els gols van arribar a la primera part, amb les dianes d'Alberto García (1 - 0, minut 25) i Sergi Arranz (2 - 0, minut 37).

La desfeta groga fa que baixin a la novena plaça de la classificació amb 10 punts.

El proper cap de setmana, UE Castelldefels - UE Tona (diumenge al Municipal de Canyars).

A la Segona Catalana, la UD Vista Alegre no va jugar el partit de la setena jornada del subgrup 3B al Municipal de La Bòbila, feu del CF Gavà. El derbi comarcal es va suspendre finalment ja que el conjunt gavanenc es va presentar amb només 4 jugadors al seu propi camp.

Els blaus són novens de la taula amb 6 punts.

El proper cap de setmana, UD Vista Alegre - Penya Jove de les Roquetes al Municipal de Can Vinader.

Victòries del FS Tibu-ron Castelldefels i el CCR Castelldefels, desfeta del sènior femení del FS Castelldefels

El cap de setmana previ a la Castanyada també ens va portar partits dels sèniors masculí del FS Castelldefels i CCR Castelldefels i el femení del FS Castelldefels. Al final dues victòries (sèniors masculins) i una desfeta (sènior femení).

Començant pel sènior femení del FS Castelldefels (equip Assessoria Pear), es desplaçava a la pista de l'AECS L'Hospitalet. El partit, corresponent a la cinquena jornada del grup 2 de la Segona Divisió Nacional, va acabar amb un clar 6 - 1 a favor de les locals.

El sènior masculí del FS Castelldefels (Tibu-ron) jugava diumenge a la pista del CSC Futsal. El partit, corresponent a la tercera jornada de la Segona Divisió catalana grup 5 província de Barcelona, va finalitzar amb un resultat de 3 - 6 a favor dels castelldefelencs.

Per la seva part, el sènior masculí del CCR Castelldefels jugava dissabte al CEM Can Roca contra el CFS Sant Boi. El partit corresponia a la tercera jornada de la Primera Divisió catalana grup 3 província de Barcelona i va significar un nou triomf del CCR (10 - 3).