Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/4724>>.

El castelldefelenc Alberto Torradas es proclama campió d'Espanya de Light Contact

Torradas es va fer amb la primera posició en la categoria de menys 70 quilos en el marc del Campionat d'Espanya de Mugendo celebrat al poliesportiu de Can Vinader

Última modificació:

El veí de Castelldefels i membre del Club Mugendo (Antonio Machado, 9) Alberto Torradas es va proclamar campió d'Espanya de Light Contact al darrer Campionat d'Espanya de Mugendo que va tenir lloc el mes passat en Can Vinader.

Torradas, de 29 anys, es va fer amb la primera plaça en la categoria de menys de 70 quilos. El Light Contact és una modalitat del Kick Boxing, ja sigui, l'occidental (Full Contact) o l'oriental. Es tracta bàsicament de, tal com diu el seu nom, lluites de contacte lleu, ja que s'utilitzen proteccions al cap i a les cames per disminuir el dany.

Les regles poden variar segons la federació, però en general són les següents: mans, es permeten tots els cops de la boxa (menys el gir amb puny) des del cinturó a les espatlles; cames, es permeten tot tipus de puntades (circulars, laterals, girs, etc.) des de la cintura fins al cap.