Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/4837>>.

El català 'Purito' Rodríguez, nou líder de la Volta a Espanya després de passar pel Rat Penat

El navarrès Imanol Erviti va guanyar la 10a etapa de la ronda espanyola, que incloïa l'alt que limita amb el terme municipal de Castelldefels

Última modificació:

Dos segons de bonificació, aconseguits en l'esprint intermedi de Valls per part de Joaquim 'Purito' Rodríguez, van provocar un canvi en la classificació general de la 75a Volta Ciclista a Espanya. El català, que va lluitar per vestir-se de vermell en les dues etapes anteriors al primer aturada del passat dilluns i així arribar com a líder a la seva terra, sí que va fer els deures en la primera jornada que va discórrer per les carreteres catalanes el passat 7 de setembre a la etapa Tarragona-Vilanova i la Geltrú, que incloïa l'alt del Rat Penat. 'Purito' va arrabassar el primer lloc de la general a Igor Antón qui, en creuar la meta amb el mateix temps que 'Purito', es queda ara a dos segons del liderat.

Va ser una jornada moguda, en la qual els ciclistes només esperaven l'ascens a l'inèdit port del Rat Penat, confrontant al terme municipal de Castelldefels amb rampes de fins al 23%, properes al 9% de mitjana. A les dures contraforts de l'alt va ser on es va trencar el grup davanter, amb un gran Imanol Erviti, que va aprofitar el descens per arribar en solitari a la meta.