Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/5009>>.

Marcel Granollers es proclama subcampió del Torneig ATP de València

Amb els punts aconseguits, el tennista de Castelldefels puja fins al lloc número 45 de la classificació mundial de l'ATP

Última modificació:

El tennista de Castelldefels Marcel Granollers es va proclamar el passat diumenge subcampió del Torneig ATP de València després de caure en la final davant David Ferrer per 7-5 i 6-3. Ferrer es va imposar en un igualat primer set a la pista coberta de la ciutat del Túria, quan Granollers no va poder tornar un cop que va tocar terra a la línia de fons.

L'alacantí, que al febrer havia guanyat un altre títol a Acapulco, va fer ús de la seva velocitat i tenacitat per imposar per 7-5 i 6-3 davant un incansable Granollers, que disputava la segona final de la seva carrera al Circuit ATP.

Amb els punts aconseguits, el de Castelldefels es converteix en el número 45 del món, fregant el millor lloc en la seva carrera, mentre que Ferrer puja fins al número 7, una bona posició per assegurar-se una de les tres places que queden disponibles per a la Copa Màsters que es disputarà del 21 al 28 de novembre a Londres.