Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/5170>>.

La UE Castelldefels es retroba amb la victòria a costa del Premià, cuer de Tercera

La UD Vista Alegre cau al camp de l'Alcarràs i perd avantatge sobre els seus perseguidors • Els de Rafa Moya continuen primers però a només un punt del Cerdanyola

Última modificació:

Després de vuit jornades sense guanyar, la UE Castelldefels es va retrobar amb la victòria el passat 16 de gener a l'estadi municipal de Canyars. Els d'Antonio Escudero es van fer amb els tres punts a costa d'un Premià que continua cuer de Tercera amb només una victòria en tota la temporada.

No obstant, el Premià va obrir el marcador al minut 5 gràcies a un penal comés per León i que Morillo es va encarregar de transformar. Sis minuts després, Peramos establia la igualada al marcador perquè finalment Boris aconseguís en el temps de descompte de la primera part el 2-1 definitiu. Tres punts vitals per al conjunt groc que ocupa la 12a plaça amb 26 punts.

A Preferent, la UD Vista Alegre perd avantatge sobre el seu perseguidor en caure paer la mínima (1-0) al Choperal, el camp de l'Alcarràs. Els de Rafa Moya continuen liderant la classificació però només a un punt del Cerdanyola, que va guanyar a domicili al Júpiter (1-2)