Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/5187>>.

La UE Castelldefels reacciona tard i cau 3-2 al camp de la Pobla Mafumet

La UD Vista Alegre es desfà de l'Organyà per 4-3 en una victòria imprescindible per mantenir el liderat

Última modificació:

La UE Castelldefels va encaixar el passat 23 de gener la seva sisena derrota a domicili del curs, aquest cop a la Pobla Mafumet. Malgrat que els d'Escudero van realitzar un bon primer temps, al 59' el marcador reflectia un dur i exagerat 3-0, amb gols de Virgili, Fran Vélez y Julio Rico. L'expulsió del local Aitor Casas i un posterior penal sobre Boris transformat per Jorge Sánchez, van ficar el Castelldefels novament al partit, tant, que Cano, poc després, feia el 3-2. Els darrers 20 minuts van ser d'infructuosa recerca de l'empat amb un jugador més. Els grocs ocupen ara la 13a plaça de Tercera amb 26 punts.

A Preferent, la UD Vista Alegre manté una setmana més el liderat del grup 2 gràcies a una treballada victòria per 4-3 davant l'Organyà. Al descans, els de Rafa Moya ja guanyaven per 4-2. L'Organyà va escurçar distàncies a la segona meitat però finalment els tres punts no van sortir de Can Vinader. El Vista és primer amb 37 punts, perseguit pel Cerdanyola amb 36 i el Torreforta amb 31.