Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/5192>>.

El Bàsquet Castelldefels derrota el CB Gavà 2 per 71-42

Els grocs s'imposen amb rotunditat en el derbi gràcies a la velocitat dels seus pivots, la concentració i l'agressivitat en atac

Última modificació:

El Bàsquet Castelldefels i el Gavà 2 es van enfrontar el passat 23 de gener en el primer partit de la segona volta. El marcador final (71-42) va reflectir l'enorme diferència de joc entre un i altre equip. Va sorprendre comprovar com un Gavà 2 amb un joc interior molt bo per a la categoria no podia superar la velocitat i constant esforç dels pivots locals. En el perímetre, l'encert del "Castell" a la primera part els va permetre distanciar fins a 21 punts en el descans deixant aquí el partit vist per sentència.

Certa relaxació local a la segona part va permetre als visitants apropar-se a 12 punts a l'inici de l'últim quart però un canvi defensiu del "Castell" i una major concentració i agressivitat en atac els va permetre tornar a distanciar fins a obtenir un resultat contundent.