<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/5424>>.

La UE Castelldefels cau al camp del Masnou en l'últim minut

La UD Vista Alegre es col·loca a un punt del Cerdanyola després d'una gran remuntada a casa del Roquetenc

Última modificació:

La UE Castelldefels va caure per 2-1 al camp del Masnou després d'una desafortunada jugada al minut 91. Els locals s'havien avançat al minut 4 amb un gol de Xavi García. Al 65 Navarro establia l'empat 1-1. Amb aquest resultat s'arribava al minut 91, moment en l'àrbitre assenyala penal en contra del Castelldefels per una doble entrada de León i Amantini sobre Xavi García. Sisó Amigó s'encarrega d'executar la pena màxima que és aturada per porter del Castelldefels, Álex, però amb tan mala sort que el refús cau a peus del davanter masnoví Javi Sànchez, que va rematxar el definitiu 2-1.

Després d'aquest resultat, el Castelldefels és 13è de la Tercera Divisió amb 44 punts, una posició relativament tranquil·la de cara a mantenir la categoria.

A Preferent, La UD Vista Alegre s‘apropa al liderat en guanyar 1-3 al camp del Roquetenc després de remuntar un partit que a la mitja part perdia per 1-0. Així, el Vista es va emportar tres punts a domicili mentre que el Cerdanyola va empatar (2-2) al camp del Reddis. D'aquesta manera els de Castelldefels continuen segons però a només un punt del Cerdanyola.