Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marcel Granollers guanya la final de l'Open de Gstaad (Suïssa)

El tennista de Castelldefels, Marcel Granollers puja 12 llocs en el rànquing ATP després de guanyar la final de l'Open de Gstaad (Suïssa) a Fernando Verdasco que puja un lloc. Rafa Nadal es manté segon per sota del serbi Novak Djokovic, mentre que el murcià Nicolás Almagro tanca el 'top-ten'.

Última modificació:

Granollers, veí de Castelldefels, puja des de la posició 45 fins la 33 del rànquing ATP després de proclamar-se campió de l'Open de Gstaad en derrotar a la final el madrileny, que ocupa la posició 19 després de pujar des de la 20.
Tres anys després de donar la sorpresa en conquistar el seu primer títol a Houston, Marcel Granollers va tornar a assaborir les mels del triomf ahir a Gstaad conquistant el segon títol de la seva carrera en vèncer a la final del torneig suís a Fernando Verdasco per un tempteig de 6 -4, 3-6 i 6-3.
"Em sento increïblement feliç. Aquesta victòria és molt important per a mi perquè vaig guanyar el meu primer torneig el 2008, que va ser una mica inesperat, i tres anys més tard he tornat a guanyar. Aquest triomf demostra la feina que he fet en aquest temps ", valorava Granollers, feliç per una victòria que li reportarà 250 punts per millorar el rànquing en el qual ocupava el lloc 45 mundial a més d'un premi en metàl.lic de 72.600 euros.
Un èxit que ni de bon tros esperava Granollers quan va arribar a Gstaad, sense haver-se entrenat durant la setmana anterior, per culpa d'unes molèsties al braç que arrossegava des del torneig de Wimbledon. "A poc a poc m'he anat sentint millor i he acabat jugant el meu millor tennis", deia el tennista barceloní, de 25 anys, que abans de vèncer a Verdasco (tennista amb el qual va formar parella en l'eliminatòria de quarts de final de Copa Davis en què Espanya va guanyar a Estats Units) es va desfer del suís Stalislas Wawrinka i el rus Iujni.
Granollers es converteix en el sisè jugador espanyol que guanya un torneig aquest any i el vuitè que inscriu el seu nom a Gstaad, succeint a Almagro que el va guanyar l'any passat. Abans que ells havien triomfat a Gstaad Andres Gimeno (72), Emilio Sánchez (87), Sergi Bruguera (92-93-94), Albert Costa (96 i 99), Fèlix Mantilla (97) i més recentment Àlex Corretja (98, 00 i 02).