<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/6891>>.

El Bàsquet Castelldefels cau 84-77 a la pista del Martinenc

L'equip buscarà estrenar el caseller aquest diumenge a Can Vinader (19 h) davant el Sant Andreu de la Barca

Última modificació:

Segona derrota del Castell en la seva nova temporada a Tercera Catalana encara que, tal com va passar després de la primera, les sensacions ofertes per l'equip van ser positives i conviden a pensar que molt aviat arribaran les alegries a Can Vinader. Un partit davant un rival considerat com el clar favorit a l'ascens, un Martinenc amb jugadors de nivell molt alt i que a la primera part es van mostrar molt superiors a un Castelldefels desconcertat per l'encert del rival (52-32). Però a la segona part el partit va canviar. Molta més serietat en defensa, més agressivitat tant a prop com lluny de la canasta i dos parcials favorables en el tercer i quart quart que van evidenciar que aquest jove equip del Castell pot rendir i competir amb els millors de la lliga aquesta temporada. Va ser un partit espectacular amb 24 triples en total, 10 del Martinenc i 14 del Castell.

El Castell es va acostar al marcador fins situar-se a sis punts a l'inici de l'últim quart. Va mostrar qualitat en molts dels seus jugadors i una bona mentalitat per donar la cara en tot moment tot i tenir un dels seus bases, Javi Tejedor, lesionat en un colze i podent només jugar cinc minuts. Jaco Bruchi - 4 de 7 triples - i Pablo Calbo - 3 de 6 triples - i Arnau Rovialta - 12 punts - van ser els millors en atac. Diumenge a Can Vinader, a les 19 hores, davant el Sant Andreu de la Barca, una nova oportunitat per al Castell d'estrenar-se a la lliga.