Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/7084>>.

Dura derrota per al Bàsquet Castelldefels a Can Vinader

El conjunt groc va caure 52-61 davant el Castellbisbal en un partit controlat que se li va anar de les mans en l'últim quart

Última modificació:

Doncs , aquesta vegada sí va haver "cinquè dolent" i després de quatre victòries consecutives i, sobretot, després molt bones sensacions pel joc desplegat en les últimes tres jornades amb victòries per vint punts en cadascuna d'elles. El passat 18 de novembre es va produir una ensopegada inesperada i alliçonador a Can Vinader. Pocs imaginaven que un rival que només havia sumat una victòria fins a aquest partit pogués complicar tant la vida a un Castell que va ser clarament de més a menys durant el partit.

Un primer quart prometedor amb un parcial de 22-14 i el segell d'identitat d'aquesta temporada reflectit en un joc dinàmic, intens en defensa i veloç en la transició. Però un canvi defensiu del Castellbisbal, tancats en una efectiva zona, va encallar l'atac local que no va tenir capacitat per trobar solucions. Desencert, nervis i precipitació van impedir un enlairament al marcador encara que, gràcies a l'esforç defensiu, sí va permetre arribar al final del tercer quart amb avantatge al marcador (42-36). Però en l'últim quart la paciència es va esgotar i un gran parcial de 2-16 en els últims sis minuts va acabar amb les il · lusions locals.

La victòria es va esfumar de forma tan decebedor com alliçonadora. Res és ni serà fàcil en una lliga en què tots els equips treballen amb màxima intensitat estiguin classificats en la part alta o baixa.