Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/7168>>.

Forta participació a la XXXI Pujada al Castell, que aplega a uns 400 atletes

Kamal Jamali i Dianina Freytag es van proclamar campions en aquesta edició • La cursa posa la tradicional nota esportiva a la Festa Major d'Hivern de Castelldefels

Última modificació:

En el marc de la Festa Major d'Hivern, Castelldefels va acollir el passat 6 de desembre la tradicional Pujada al Castell, que enguany va arribar a la seva trenta-unena edició. La prova atlètica va registrar una elevada participació, aplegant al voltant de 400 participants, i va ser organitzada per l'Athletic Events, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

A la categoria masculina, el Pratenc AA va dominar la cursa ja que les tres primers posicions les van ocupar atletes d'aquesta entitat. El guanyador va ser Kamal Jamal amb un temps de 15'56''. Sergio Enríquez (16'22'') i Antonio Godoy (16'37'') van acabar en segon I tercer lloc respectivament.

D'altra banda, l'independent Dianina Freytag, amb un registre de 19'09'', es va imposar en la categoria femenina. En segona posició va finalitzar Miriam Laguna, del Viladecans Triatló, amb 20'47'', I en tercera Delia Monterrubio, també del Viladecans Triatló, amb 21'27''.