Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/7525>>.

L'Esportiu segueix viu a Divisió d'Honor després de guanyar al Castro Urdiales

La UE Castelldefels suma tres importants punts al camp del Vic, cuer de Tercera • La UD Vista Alegre també guanya a Can Vinader davant el Centro Europeo Tecnofútbol

Última modificació:

Partit còmode per a les de Fernando Barbeito davant el cuer de la Lliga, malgrat que la diferència de gols al marcador no va ser superior als 4 gols en tota la primera meitat. A la segona part, però, una bona actuació d'Hege Bolstad sota pals, una gran muralla defensiva i un atac efectiu van permetre a les grogues acabar l'enfrontament amb una superioritat d'11 gols.

El Castelldefels necessitava guanyar per seguir viu a la classificació. Actualment hi ha cinc equips separats només per dos punts, i els propers partits seran clau per decidir quin equip acompanyarà el Castro Urdiales al descens. El conjunt català se la jugarà especialment fora de casa, ja que s'enfrontarà amb dos rivals directes (Kukullaga i Mar Alicante).

Un cop més van destacar Ivet Musons amb 7 gols i Judith Sans amb 5, que juntament amb Emma Boada (1 gol) i Sara Gil (3 gols) tornaven d'haver guanyar el trofeu Quatre Nacions amb la selecció espanyola júnior.

Victòries importants també per als equips de futbol

La UE Castelldefels va aconseguir una importantíssima victòria (0-1) al camp del Vic, cuer de Tercera. Gràcies al gol de Roldán al minut 89 l'equip suma així tres punts vitals per allunyar-se de la zona descens directe a Primera Catalana. El Castelldefels guanya en tranquil·litat i ja es troba a sis punts de la zona de perill.

A Primera Catalana, la UD Vista Alegre també va guanyar a casa (2-1) davant la visita del Centro Europeu Tecnofútbol. El Vista és ara setè amb 36 punts.