Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/8469>>.

Tres medalles per al gimnàs Danes en la Copa Catalunya de judo

La medalla d'or aconseguida per un dels seus judokes li permet formar part de la selecció catalana que participarà en el Campionat d'Espanya

Última modificació:

El dissabte 21 de desembre, el gimnàs Danes va aconseguir tres medalles en la Copa Catalunya de Judo en la categoria Absoluta. Marion Velten, en menys de 70 kg., es va alçar amb l'or i això li permet formar part de la selecció catalana que participarà en el Campionat d'Espanya. La segona medalla va anar de plata per a Juan José Ferrer, en menys de 60 kg, amb moltes opcions de també accedir a un lloc en la selecció catalana. Finalment, Adalberto Ángeles va obtenir el bronze en menys de 100 kg