Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/9107>>.

El Benjamí A del FS Castelldefels, campió de la Futsal Copa Cerdanya 2014

Desprès de la consecució del títol Benjamí de la Lliga Catalana de Futbol Sala, l'equip entrenat per Juanjo Capdevila, Chema Espín i Giuliano Clivia s'ha proclamat Campió de la prestigiosa Futsal Copa Cerdanya

Última modificació:

Un campionat de 3 dies de competició que el formen equips catalans i de la resta de la península. Un total de 12 equips, dividits en 3 grups de 4 equips, representats per clubs de València, Madrid i Catalunya.

Una primera fase de grup on l'equip de Castelldefels va fer un ple de victòries amb 9 punts sobre 9 possibles, guanyant els partits contra Manlleu, Escola Llums Nord de Cerdanya i Grucer de Madrid, amb un bagatge de 11 gols a favor i 3 en contra.

Les semifinals es presentaven molt complicades. L'equip groc s'enfrontava amb un dels favorits del campionat, l'AE Vedruna Puigcerdà. El partit no va defraudar, i el millor posicionament i la intensitat dels grocs van fer que el FS Castelldefels estigués a la gran final en imposar-se a les semifinals per un ajustat 4 a 3.

Les 16h de la tarda del diumenge 29 de juny era el moment amb el que els pares, mares, familiars, amics, directius, entrenadors i jugadors somiaven. En un pavelló de Bellver ple fins a la bandera i on les dues aficions encoratjaven al seu equip arribava el moment de lluitar pel títol. El FS Castelldefels i el CFS Esparreguera disputaven la final de la Futsal Copa Cerdanya 2014 benjamí, en un derbi del Baix Llobregat.

Tant els jugadors del FS Castelldefels com del CFS Esparreguera estaven molt nerviosos. La situació de poder jugar una final d'aquest prestigiós torneig i veure el color d'una grada plena requeria d'un “saber estar” molt difícil per uns nens i nenes de 9 i 10 anys.

La final va ser totalment groga, portant el domini des del minut 1. El millor joc, la forma física i la intensitat dels “grocs”va decantar la final al costat del FS Castelldefels. En un dels millors partits de tota la temporada, el FS Castelldefels va guanyar el partit per 1 gol a 7, proclamant-se Campions del Torneig Futsal Copa Cerdanya en la seva primera participació.