Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Poliesportiu Municipal de Can VInader, ple per veure la final U14 / RAMON JOSA.

El FC Barcelona guanya les dues categories del XV Torneig FIBA CB Castelldefels

Els blaugranes es van imposar al Real Madrid a les finals d’U14 (62 – 61) i U13 (104 – 79) en una competició organitzada pel CB Castelldefels i que ha comptat amb 35 equips espanyols i de la resta d'Europa · Els partits s’han disputat entre el 4 i el 8 d’abril al Poliesportiu Municipal de Can Vinader i al CEM Can Roca

Última modificació:

Veure fotogaleria

El FC Barcelona ha sigut el gran dominador del XV Torneig FIBA CB Castelldefels, organitzat del 4 al 8 d’abril pel CB Castelldefels. Els blaugranes van guanyar dissabte al Real Madrid a la final de la categoria U14, per un ajustadíssim 62 – 61. El mateix dia, unes hores abans, el Barça es va imposar al mateix rival a la final de la categoria U13 per un contundent 104 – 79.

A la final de consolació U14, el Joventut de Badalona es va imposar a la UE Mataró (66 – 59) i va acabar tercer. A la U13, Unicaja Málaga va guanyar clarament el Valencia Basket (73 – 51) i va marxar de Castelldefels amb el tercer lloc de la competició.

El torneig ha comptat amb 35 equips en total (19 a U14 i 16 a U13) arribats des d’Espanya, Alemanya, Finlàndia, Irlanda i Lituània.

Entre els equips estatals, destacaven les representacions de les pedreres de clubs ACB com el FC Barcelona, Real Madrid, Joventut de Badalona, Valencia Basket, Unicaja de Málaga, Manresa, UCAM Murcia o Bàsquet Girona. Els representants de la Federació Catalana de Bàsquet han sigut la UE Mataró, JAC Sants, CB L’Hospitalet, SESE Basquet, UE Claret, BOET Maresme; i els dos del BBA Castelldefels.

Pel que fa als equips internacionals, Alemanya ha sigut el país que ha comptat amb més representants, cinc: Bayern Munich, BBA Porsche, Rasta Vechta, Fraport Skyliners i Tornados Franken. També han jugat el torneig els equips del NMKY Helsinki (Finlàndia), Vilnius (Lituània) i Eanna Basketball Club (Irlanda).