Hemeroteca

       
Divendres, 30 de juliol de 2021

Activada la fase de prealerta del Pla d'Actuació Municipal per risc d'inundacions

Els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta, sobretot al litoral

D'acord amb l'avís de Situació Meteorològica de Perill (SPM) del Servei Meteorològic de Catalunya per la tarda-nit de demà dissabte 31 de juliol (de 20:00h a 02:00h ), es preveu que es puguin produir a Castelldefels pluges d'intensitat feble (< 3 mm en 30 minuts) amb una possibilitat entre el 30% y el 70% i una probabilitat del 30% de poder superar el llindar de 20 mm/30 mm. Els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta, sobretot al litoral 

I a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, es comunica que correspon activar el Pla d'Actuació Municipal per risc d'inundacions del Pla de Protecció Civil de Castelldefels, en fase de Prealerta.

 

Actuacions preventives adscrites al Pla

- Neteja dels embornals crítics i principals 

- Control i neteja de les capçaleres de conca 

- Control i obertura de les sortides al mar 

- Control de posada en marxa de les estacions de bombament 

- Informació a la població 

- Previsió de control d'accessos i materialització de possibles talls, desviaments i rutes alternatives 

- Gestió del personal i retens per actuacions en cas de la materialització de la emergència

La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada, sense necessitat d'una comunicació de tancament per part de Protecció Civil , un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s'actualitzi la informació amb una nova comunicació.

↑ pujar
©
Ajuntament de Castelldefels
Plaça de l'Església, 1 - 08860 Castelldefels
Telèfon: 93 665 11 50