Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/es/actualidad/el-castell/noticias/8310>>.

El alumno Alex Luque gana el concurso de carteles de la Fiesta Mayor de Invierno

La obra del alumno del Instituto Les Marines será la imagen oficial de la Fiesta Mayor de Invierno 2013 y su autor ganará 200 euros en concepto de libros o material informático

Última modificació:

Després de la resolució del jurat, l'alumne de l'institut Les Marines Alex Luque s'ha fet amb el primer premi del concurs de cartells anunciadors de la Festa Major d'Hivern 2013 de Castelldefels. L'obra serà la imatge oficial de la pròxima edició de la Festa i el seu autor guanyarà 200 euros en concepte de llibres o material informàtic. En el mateix concepte, el centre rebrà un premi de 200 euros.

El segon premi i tercer premi han estat per Patricia Zardoya (Institut Josep Lluís Sert) i Giulia Cattaneo, (Institut Les Marines), amb 150 i 100 euros respectivament, també en concepte de llibres o material informàtic.

Aquí podem veure aquests els tres cartells:

 

1. Alex Luque              2. Patricia Zardoya            3. Giulia Cattaneo


Los premios se entregarán el próximo diciembre durante la Cena de Entidades que tradicionalmente se celebra en el Hotel Playafels, en el marco de la Fiesta Mayor.