Saltar directamente al contenido
 
Logotipo Elemento decorativo: gente con hijos
Centros Educativos Municipales para infancia y familias
idioma: CA | ES
texto: A A A
Carta de Servicios
Proyectos educativos de centro
Compartir la experiencia de educar...
Puertas Abiertas 2023
Preinscripción y matriculación 2022/2023
"Escola Bressol"
Espacios familiares 2022-2023
Espai Nadó
Espai Familiar
Espai Familiar "L'Escoleta"
Espacio de juego
La Saleta, Aula de atención específica
Librito información familias 2022-2023
Menú comedor
Calendario Escolar 2022-2023 [PDF]
Agenda
Precios públicos 2022/2023
Normativa de organización de centro
Plan Organización Básico Covid-19
 Logotipo del Ayuntamiento de Castelldefels
Imatge que garanteix que la pàgina cumpleix el nivell Doble-A de conformitat
Imatge que certifica que es un document accessible
Imatge que garanteix que les fulles d'estil utilitzades són accessibles
La casa dels infants » La Saleta, Aula de atención específica
Imprime la página

"La saleta"

Aula de atención específica

Informació només en català.  Pendent de actualització

QUÈ ÉS?

La Saleta, és l'Aula d'Atenció Especialitzada ubicada a  l'escola bressol Municipal de La casa dels infants Ca n'Aimeric. Atén des d'un enfocament terapèutic i educatiu als infants de 0 a 3 anys que pateixen una greu discapacitat o pluridiscapacitat i a les seves famílies.

ELS INFANTS

S'acompanya a l'infant mitjançant activitats lúdiques, educatives i terapèutiques en el seu desenvolupament, sempre tenint en compte les seves necessitats i capacitats.

QUE OFEREIX LA SALETA?

Un ambient enriquidor i acollidor on els infants poden trobar propostes adaptades a les seves necessitats. On podran jugar, experimentar, descobrir, créixer, gaudir d'activitats individuals i moments de socialització en companyia d'altres infants.

La Saleta compta amb el recurs d'una Sala d'Estimulació Multisensorial.

La Diputació de Barcelona ha dotat ha l'Ajuntament de Castelldefels amb una Sala Multisensorial, es troba ubicada a l'escola bressol de La casa dels infants de Ca n'Aimeric  i funciona des del mes de desembre de 2017.

Es tracta d'un espai motivador, dinàmic i interactiu, destinat a potenciar l'estimulació sensorial. Una sala on aquelles persones que tenen tancades algunes o moltes de les portes sensorials (com és el cas dels infants amb pluridiscapacitat) troben unes altres formes de relacionar-se amb el mon, sentir plaer i reconèixer el seu cos.

Les aules d'estimulació sensorial estan dissenyades per a oferir estímuls sensorials controlats, espais tancats on generar estímuls visuals, auditius, tàctils... que ajudin a integrar aprenentatges i estímuls mitjançant tots els sentits

ELS PROFESSIONALS

Les famílies i els infants trobaran un equip de professionals especialitzats en psicologia, logopèdia, fisioteràpia pediàtrica, psicomotricitat, teràpia familiar i treball social que treballen de manera transdisciplinar per a  millorar la seva qualitat de vida.

LES FAMÍLIES

Les famílies d'aquests infants reben un acompanyament des de l'assessorament, orientació i suport de manera individual i a través de grups de suport.

HORARIS DE LA SALETA

De dilluns a divendres de 9 a 13:00 hores.

 

Aquest servei està gestionat per l'entitat DELTA Col·lectiu de Professionals del Desenvolupament Infantil SCCL, que compte amb l'experiència de més de 15 anys en el camp de l'atenció precoç.

Rep el suport i finançament de l'Ajuntament de Castelldefels, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l'Obra Social de la Caixa.

 

Con el apoyo:

 


Revisado: 16/04/2018

Información Legal
© Ayuntamiento de Castelldefels | Plaza de la Iglesia, 1 | Teléfono: 93 665 11 50

↑ subir