Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/10146>>.

Xavi Pascual, campió d'Europa amb el Barça d'handbol

El veí de Castelldefels i entrenador del Barça va aconseguir per a les vitrines blaugrana la novena copa d'Europa

Última modificació:

El Barcelona d'handbol, entrenat pel veí de Castelldefels Xavi Pascual, va aconseguir el seu novè títol de campió d'Europa d'handbol, després d'imposar per 28-23 al Veszprem hongarès a la final de la Lliga de Campions disputada al Lanxess Arena de Colònia (Alemanya).

El conjunt blaugrana, que vencia al descans per 14-10, va recuperar una corona que se li resistia des de 2011, quan es va imposar per 27-24 a l'extint BM Ciudad Real, després de perdre (29-30) a la pròrroga a la final de 2013 davant l'Hamburg alemany i caure l'any passat a les semifinals (39-41) davant el Flensburg germànic.

Un novè títol, que confirma l'equip blaugrana com el millor equip de la història de la competició, amb quatre guardons més que Gummersbach alemany, que suma cinc Lliga de Campions, i amb sis més que l'extint BM Ciudad Real, SKA Minsk, Magdeburg i THW Kiel que compten amb tres corones.

Xavi Pascual aixeca de nou una Champions League amb el FC Barcelona. ​​Des de la 2010/11 que l'equip no repetia el triomf en la màxima competició continental de clubs. El tècnic de Castelldefels ha valorat positivament l'èxit aconseguit al Lanxess Arena: "Estic molt satisfet, és un rival molt complicat i ens mereixíem un partit així a Colònia". "Encara queda la Copa i estic molt satisfet, a més de guanyar, de l'actitud, i hem d'entendre que no es pot guanyar sempre, ens ha tocat la cara però de vegades ens toca la creu", ha afegit Pasqui.