Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/14013>>.

La UE Castelldefels guanya a casa davant l'Igualada (2-1)

Els grocs van jugar aquest dimecres 11 de setembre el partit corresponent a la tercera jornada de lliga de la 3a Divisió grup V • El BBA Castelldefels guanya a la pista del UB Sant Adrià (71-76) i passa de ronda a la Lliga Catalana EBA • La UD Vista Alegre va perdre diumenge al camp del CE El Catllar (2-0) a l'estrena de la temporada 2019-20 • Repàs dels resultats de la resta d'equips de la ciutat

Última modificació:

La UE Castelldefels va jugar aquest dimecres 11 de setembre al Municipal de Canyars el seu partit de lliga contra l'Igualada. El matx, corresponent a la tercera jornada de la Tercera Divisió grup V, va acabar amb un ajustat 2-1 a favor dels locals.

Els grocs van haver de remuntar el 0-1 en contra aconseguit per Carlos Simón al minut 16. Amb aquest marcador es va arribar al descans i a la segona part el Castelldefels va aconseguir l'igualada gràcies al gol marcat per David Silva "Peke" el minut 59. A la recta final del matx, un gol en pròpia porta de David Grifell el minut 86 va significar el definitiu 2 - 1 i que els tres punts es quedessin a Castelldefels.

Després d'aquesta victòria, la primera de la temporada, el quadre mariner suma tres punts.

El BBA Castelldefels guanya i passa ronda

El BBA Castelldefels, línia professional del CB Castelldefels, també va jugar partit de competició oficial aquest dimecres 11 de setembre. En el seu cas es tractava de la segona jornada de la fase prèvia de la Lliga Catalana EBA. Els blaus es desplaçaven a la pista de l'OIC Penta-UB Sant Adrià, on van aconseguir un triomf treballat amb un marcador final de 71 - 76.

Aquesta victòria, sumada a la del passat cap de setmana a casa contra el Barberà Team Values (80 - 54), fa que el BBA en sumi dues i passi a la ronda de quarts de final com a primer del grup 7 d'aquesta competició organitzada per la Federació Catalana de Basquet.

La UD Vista Alegre es va estrenar diumenge amb desfeta

El primer equip de la UD Vista Alegre començava el passat diumenge la temporada 2019-20 de la Primera Catalana grup 2. Els blaus es desplaçaven al camp del CE El Catllar, on van caure per 2 - 0.

El partit es va posar coll amunt pel conjunt castelldefelenc des del principi, ja que els locals es van avançar al marcador el minut 2 (amb un 1-0 marcat per Raúl González). Amb aquest resultat es va arribar al descans. No va ser fins al minut 62 que va arribar el segon i definitiu gol del Catllar, obra de Jhon Manrique. Malgrat les ocasions a una banda i l'altra, el resultat ja no es va moure.

Aquesta desfeta fa que el Vista Alegre ocupi la quinzena plaça de la classificació amb 0 punts.

Resultats esportius

Dimecres 11 de setembre

Futbol

UE Castelldefels 2 – 1 CF Igualada (Estadi Municipal de Canyars)

CF Pobla Mafumet 1 – 0 UE Castelldefels

UE Castelldefels “B” 1 – 2 AE Abrera (Estadi Municipal de Canyars)

Basquet

BBA Castelldefels 80 – 54 Barberà Team Values (Poliesportiu Municipal de Can Vinader)