Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/14211>>.

El FS Castelldefels femení perd per la mínima a Castelló (3 - 2)

Les grogues van disputar el seu partit de lliga el passat dissabte a la pista del FEME Castellón • El BBA Castelldefels guanya el CB Igualada (81 - 72) i es classifica per a la Final a 4 de la Lliga Catalana EBA

Última modificació:

El sènior femení del Futbol Sala Castelldefels (equip Assessoria Pear) va disputar el passat dissabte 7 de desembre una nova jornada de lliga. El partit, corresponent a la dotzena jornada de la Segona Divisió femenina grup 2, les va portar a la pista del FEME Castellón en un matx que es va decidir per la mínima a favor de les castellonenques (3 - 2).

Malgrat el resultat final, les castelldefelenques van empatar un 1 - 0 en contra i es van arribar a posar 1 - 2 a favor (amb gols d'Erika Marzo i Patri).

Després d'aquesta desfeta, el FS Castelldefels femení segueix quart de la classificació amb 23 punts, vuit menys que el líder de la categoria (el Joventut d'Elx).

BBA Castelldefels, victòria i passi a la Final a Quatre

El BBA Castelldefels, línia professional del CB Castelldefels, va disputar el passat dijous al Poliesportiu Municipal de Can Vinader el partit de fase final de la Lliga Catalana EBA contra el CB Igualada. El matx va acabar amb un marcador de 81 - 72 a favor dels locals.

Els blaus van protagonitzar una remuntada espectacular al darrer quart (que es van endur amb un parcial de 28 - 10), després d'haver anat pel darrere a l'electrònic la resta del partit, amb un Igualada que va guanyar el primer quart per 18 - 20, el segon per 22 - 24 i el tercer per 13 - 18.

La victòria del BBA fa que es classifiqui per a la Final a Quatre (Final Four) de la competició, que es disputarà el 8 i 9 de febrer de l'any vinent i on es veurà les cares amb el CB Vic-Universitat de Vic a les semifinals. L'altra semi la protagonitzaran el CB Mollet i el CB Quart Germans Cruz.