Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/14914>>.

El sènior femení del Castelldefels Hockey Club comença la lliga amb una desfeta

Les roig-i-negres cauen a la seva visita al camp del SPV Complutense madrileny (3 - 1) • El sènior masculí torna a guanyar (4 - 6 al camp del Club Egara) i segueix co-líder del campionat

Última modificació:

El sènior femení del Castelldefels Hockey Club (CHC) començava aquest diumenge la temporada oficial 2020-21 amb el primer partit de lliga de la Primera Divisió femenina d'hoquei herba. Les roig-i-negres visitaven el camp del SPV Complutense madrileny, en un matx que va acabar 3 – 1 a favor de les locals. Malgrat això, les castelldefelenques van arribar a tenir un 1 – 1 al marcador a l'inici del tercer temps (després d'igualar l'1 – 0 inicial amb un gol de Bet Vilella), però van veure com les de San Sebastián de los Reyes aconseguien marcar dos gols en dos minuts (2 – 1 al minut 48 i 3 – 1 al minut 50) i s'acabaven enduent el triomf i els tres punts.

Després d'aquesta desfeta, el CHC és cuer de la classificació amb 0 punts, empatat amb el CD Terrassa, i tenint en compte que encara queden cinc equips per debutar al campionat (CH Pozuelo, Club de Campo, Línia 22 HC, Real Sociedad de San Sebastián i Atlètic Terrassa HC), que ho faran el proper cap de setmana.

El següent partit del sènior femení les durà al camp del CD Terrassa, el proper dissabte 3 d'octubre a les 17.30h (si no hi ha canvis).

El sènior masculí segueix guanyant

Per la seva banda, el sènior masculí del club va aconseguir aquest dissabte la segona victòria en dos partits de lliga. En aquesta ocasió, visitava el camp del Club Egara en un matx corresponent a la segona jornada de la Primera Divisió grup 2 del Campionat de Catalunya i que va acabar amb un resultat de 4 – 6 a favor dels castelldefelencs.

Els roig-i-negres van aixecar un 3 – 0 en contra i es van col·locar 3 – 5 al marcador. Els egarencs van apropar-se amb el 4 – 5 al minut 5 del quart període i finalment el CHC va aconseguir el 4 - 6 de la tranquil·litat al minut 17 del mateix període.

Els gols del CHC van arribar de la mà de Gerard Bercero (2), Rosendo Torrent (2) i Joan Manel Pujol (2 gols també).

Després d'aquest triomf, l'equip segueix co-líder de la classificació amb 6 punts, els mateixos que tenen els també invictes Matadepera 88 Hockey i Vallès Esportiu.

El proper partit serà precisament contra un d'aquests rivals directes, el dissabte 3 d'octubre a les 17h al camp del Matadepera 88 Hockey.