Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/15686>>.

La UE Castelldefels perd a casa amb el Vilafranca (0 - 2)

Els grocs porten dues desfetes en dos partits i debutaven aquest diumenge com a locals a Canyars • El BBA Castelldefels guanya a casa per 84 - 83 contra el Barça en un partit d'infart de Lliga Catalana EBA • El sènior femení del Castelldefels HC comença la lliga guanyant al camp del Sant Cugat (0 - 2)

Última modificació:

El primer equip de la UE Castelldefels disputava el passat diumenge el partit corresponent a la tercera jornada del campionat del grup V de la 3ª Divisió RFEF, el primer com a local a Canyars. Malauradament, els grocs van caure contra el FC Vilafranca per 0 – 2.

Els visitants es van avançar pràcticament quan s'arribava al descans, gràcies a un penalti transformat per Carles Cano (minut 42). Amb el 0 – 1 es va arribar a la mitja part i el marcador va tornar a moure's als pocs minuts de la represa. Corria el minut 58 quan Jonatan Collado va posar el 0 – 2 a l'electrònic del Municipal de Canyars. El resultat ja no es va moure, tot i que ambdós equips van tenir ocasions com per fer-ho (veure crònica a web UE Castelldefels).

Després d'aquesta desfeta, la segona en dos partits (tot i que es porten disputades ja tres jornades), el conjunt mariner és cuer de la taula amb 0 punts, els mateixos que l'EC Granollers.

El proper partit, si res no canvia, serà UE Figueres – UE Castelldefels. La cita està prevista per diumenge a les 16.30h a l'Estadi Municipal de Figueres.

Sense abandonar el futbol, aquest cap de setmana començava la lliga del grup 10 de la Tercera Catalana, on hi ha tres equips de la ciutat (UE Castelldefels B, UD Vista Alegre B i Can Roca 74). Una primera jornada que va viure un derbi local entre els filials de la UD Vista Alegre i la UE Castelldefels que va acabar amb un empat a 1 al marcador del Municipal de Can Vinader. Mentrestant, el Can Roca 74 va perdre a casa amb el FC Legends L'Hospitalet B (0 – 2).

El BBA guanya el Barça en un partit èpic

El BBA Castelldefels, línia professional del CB Castelldefels, jugava el passat diumenge el partit de la tercera jornada del grup 2 de la Lliga Catalana EBA de bàsquet. Els blaus rebien al Poliesportiu Municipal de Can Vinader el FC Barcelona en un matx que va acabar amb un marcador ajustadíssim de 84 – 83 a favor dels castelldefelencs. El partit va tenir de tot, tècniques, desqualificacions i un triple final que va donar el triomf als blaus.

Els parcials van ser de 20 – 20 el primer quart i 21 – 17 el segon, de forma que es va arribar al descans amb un ajustat 41 – 37 a favor del BBA. El Barça va respondre amb un parcial de 15 – 25 al tercer quart i es va arribar al darrer període amb un 56 – 62 a favor dels blaugranes. Els locals van tornar a tirar d'èpica i, amb un parcial de 28 – 21 al darrer quart, es van acabar enduent el triomf amb una darrera cistella que va fer saltar d'alegria l'afició que es va aplegar a Can Vinader.

El BBA segueix líder de grup amb 5 punts després de tres jornades.

El Castelldefels HC femení comença guanyant

El cap de setmana també marcava l'inici de la lliga per al sènior femení del Castelldefels Hockey Club (CHC). Les roig-i-negres jugaven dissabte al camp de l'HC Sant Cugat en partit de la primera jornada de la Divisió d'Honor B femenina d'hòquei herba.

El matx va acabar amb un marcador de 0 – 2 a favor del CHC femení, gràcies als gols de Laia Inserser (minut 3) i Victoria Borgarucci (minut 67).

La victòria fa que el conjunt castelldefelenc es col·loqui quart de la categoria amb 3 punts, els mateixos que tenen l'Atlètic Terrassa, RS Tenis i Valencia CH.

El proper partit serà Castelldefels HC – Valencia CH, dissabte a les17h al Municipal de la Via Fèrria.