Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/16346>>.

El FC Barcelona, campió del 14è Torneig FIBA CB Castelldefels U13

Els blaugranes es van imposar al Real Madrid a la final del passat dissabte (67 - 53). El Valencia Basket va quedar tercer, després de guanyar l'Unicaja a la final de consolació (101 - 66). El CB Castelldefels, amfitrió, va ocupar la dotzena plaça • La UE Castelldefels perd al camp de la UE Sant Andreu (2 - 0) en l'únic partit de lliga del cap de setmana

Última modificació:

El FC Barcelona és el campió de la 14ª edició del Torneig FIBA CB Castelldefels preinfantil (U13) de bàsquet, disputat entre el 13 i el 16 d'abril. Dissabte 16, el Poliesportiu Municipal de Can Vinader va ser l'escenari de la gran final entre els blaugranes i el Real Madrid. El matx va acabar amb un marcador de 67 - 53 a favor del Barça.

El torneig, organitzat pel CB Castelldefels, tornava després de dos anys d'absència a causa de les mesures de seguretat sanitària contra la pandèmia de la COVID-19.

A la final de consolació, el Valencia Basket va guanyar l'Unicaja Málaga per un clar 101 - 66 i va acabar a la tercera posició del pòdium.

Els llocs del cinquè al dotzè es van repartir de la següent forma: Vilnius (5è), JAC Sants (6è), Nokia (7è), Manresa (8è), Joventut Badalona (9è), Nuremberg Bamberg (10è), Rasta Vechta (11è) i BBA Castelldefels (12è).

Els locals van perdre el darrer partit contra els alemanys del Rasta Vechta per un clar 97 – 12.

La UE Castelldefels perd al camp del Sant Andreu

El primer equip de la Unió Esportiva Castelldefels disputava el passat dijous 14 l'únic partit de lliga amb equips sèniors de la nostra ciutat en aquest llarg cap de setmana de les festivitats de la Setmana Santa. Els grocs es van desplaçar al Narcís Sala barceloní en un matx que corresponia a la jornada 32 del grup V de la Tercera Divisió RFEF de futbol.

El partit va acabar amb un marcador de 2 – 0 a favor de la UE Sant Andreu. Es va arribar al descans amb el 0 – 0 inicial i al minut 60 els barcelonins es van avançar gràcies a un penal que va marcar Fassani, que va comportar l'expulsió de Fabregat i que va desequilibrar les coses a favor del Sant Andreu.

El 2 – 0 definitiu va arribar al minut 68, gol de Pau Morer (veure crònica a web UE Castelldefels)

La desfeta trenca una ratxa de quatre partits seguits sense perdre. Els mariners es mantenen dotzens de la classificació amb 36 punts.

El proper partit serà el penúltim de la lliga, i últim del Castelldefels com a local aquesta temporada. El Municipal de Canyars acollirà un UE Castelldefels – UE Sants, diumenge a les 12h.