<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/2114>>.

Castelldefels acull la II Marató del Mediterrani

Més d'un miler de participants en una cursa que va ser televisada

Última modificació:

El passat diumenge 8 d'octubre es va celebrar la segona edició de la Marató del Mediterrani, o Marató de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que va fer recorregut per Castelldefels, Gavà, Sitges, i torna a Castelldefels. La sortida i l'arribada va ser al Canal Olímpic Barcelona 92 de Castelldefels on, a més a més, hi va haver una zona de serveis per als 1200 participants.

Benito Ojeda, de l'equip Fila, va ser el guanyador d'aquesta edició de la marató, seguit per Victor Gonzalo, el guanyador de la I Marató del Mediterrani. La prova és alhora el Campionat de Catalunya de Marató. En la classificació femenina la guanyadora va ser Marina Cadaval. Dins de la prova es va fer un recorregut menor, de 10 quiilòmetres, en el que es va proclamar campió Juan Herrera.

La edició d'enguany va ser, a més a més, retransmesa per TV3 en un programa especial de la Marató del Mediterrani durant el mateix dia en que es va celebrar.