Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/2236>>.

La Mitja Marató Gavà Castelldefels Gavà acull a més de 2000 atletes

L'atleta barcelonès Nacho Cáceres, guanyador en la categoria masculina, bat el rècord de la prova

Última modificació:

El passat diumenge 18 de febrer es va celebrar la XII edició de la Mitja Marató Gavà Castelldefels Gavà. Amb més de 20 quilòmetres de recorregut, els corredors van sortir de la localitat de Gavà i van fer un recorregut pel municipi veí i pel Passeig Marítim de Castelldefels.
El guanyador de la categoria masculina, Nacho Cáceres, va batre el rècord de la prova reduint la marca en gairebé mig minut.

La russa Lidya Vasilevsaka va ser la guanyadora en la categoria femenina.

Més de 2000 atletes van participar en la cursa organitzada per l'Ajuntament de Castelldefels i l'Ajuntament de Gavà i  inclosa dins del calendari de la Real Federación Española de Atletismo.