Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/4717>>.

14 equips participen al II Torneig Solidari de l'Or de Creu Roja al camp dels Canyars

El Yoigo es va proclamar campió del torneig en guanyar la final per 2-1 davant el MW Jardinería • La iniciativa va tenir com a objectiu recaptar fons per iniciatives socials i solidàries de Creu Roja

Última modificació:

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició del Torneig Solidari de l'Or organitzat per Creu Roja Castelldefels i UE Castelldefels. Es tracta d'un torneig de futbol 7 que es va disputar al camp de futbol dels Canyars i en què van prendre part un total de 14 equips. L'objectiu va ser recaptar fons per iniciatives socials i solidàries desenvolupades per Creu Roja.

El guanyador del torneig va ser l'equip Yoigo, que va derrotar per 2-1 al MW Jardinería a la final disputada el passat diumenge.