<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/4844>>.

La UE Castelldefels cau a casa davant la Pobla Mafumet per 0-2

La UD Vista Alegre s'estrena amb victòria (2-3) al camp de l'Organyà

Última modificació:

Després de dos empats a zero en les dues primeres jornades, la UE Castelldefels cull la primera derrota de la temporada. Els d'Antonio Escudero van caure per 0-2 a Canyars i sumen un balanç de dos empats i una derrota en els tres partits de Lliga disputats fins ara i, el que és més preocupant, amb zero gols a favor al caseller.

L'equip visitant ja dominava per 0-2 abans del primer quart de joc, i després es va dedicar a controlar el partit. Ñoño, des de vint metres, va fer un xut molt fort que va sorprendre Planagumà, ja que la pilota va botar davant del porter, que no va calcular prou bé el bot (9'). Poc després, la Pobla de Mafumet va fer el segon gol enviant la pilota directament dins la porteria en un llançament de córner (13'). El partit es tornava immillorablement favorable a la Pobla de Mafumet, però encara hi havia temps perquè passés de tot. El Castelldefels va tenir una doble ocasió molt clara per posar emoció al resultat, però el pal va rebutjar el xut de Jorge Sánchez i, en la mateixa acció, Roberto Camacho va topar amb el travesser (22'). A mesura que passaven els minuts i que els locals no marcaven, la Pobla de Mafumet ho tenia més fàcil per controlar un rival que s'anava apaivagant. A més, abans del descans, encara hauria pogut arribar el tercer gol dels visitants, però Ton Alcover va trobar la bona resposta del porter local, primer (32'), i poc després va xutar arran el pal (37').

Després d'una segona part sense gols ni transcendència, la UE Castelldefels ocupa la 18a plaça, en la zona de descens de Tercera Divisió.

Per la seva part, la UD Vista Alegre començava la lliga de Preferent al camp de l'Organyà. Els de Rafa Moya van demostrar amb una victòria a domicili (2-3) que aquest any tornen a aspirar a tot. Els de Castelldefels són ara mateix quarts a la taula.