Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/4949>>.

La UE Castelldefels cau per 3-2 al camp del Manlleu

El Vista Alegre assoleix la segona plaça després de guanyar per 0-2 el derbi comarcal contra el Viladecans

Última modificació:

La UE Castelldefels baixa fins a la 13a plaça de la Tercera Divisió després de perdre per 3-2 el passat 17 d'octubre al camp del Manlleu. Una diana de Masoliver a la sortida d'un córner i dues de Planagumà en només 23 minuts de joc van destapar les vergonyes d'un Castelldefels que en les vuit primeres jornades només havia encaixat quatre gols. Amb el 3-0, però, el Manlleu es va relaxar en excés i li va anar d'un pèl que no pateix un disgust. Tot just començar la segona part, Boris va reduir distàncies i poc després el mateix jugador va tornar a marcar després de culminar una bona acció a la contra. El Castelldefels es va bolcar a la porteria rival buscant l'empat i els locals van acabar demanant l'hora.

A Preferent, la UD Vista Alegre va guanyar per 2-0 el derbi comarcal contra el Viladecans. Dos gols de Naoufal al minut 5 i d'Àlvar al 92 van permetre que els tres punts es quedessin a Can Vinader. Tres punts que situen al Vista segon a dos punts del Júpiter, líder de la classificació.