Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/5314>>.

El Bàsquet Castelldefels es desfà del Nàstic de Tarragona per 68-50

L'equip suma la vuitena victòria en nou partits i s'assegura la permanència a la categoria

Última modificació:

El Club de Bàsquet Castelldefels va sumar el passat diumenge davant el Nàstic de Tarragona la vuitena victòria (68-50) en nou partits. Un resultat que confirma la progressió d'un Castelldefels que se situa amb un excel.lent balanç de 15-7, és a dir, amb la permanència assegurada i amb ambició per mirar cap a les posicions de promoció d'ascens.

El passat 6 de març, el CB Castelldefels va demostrar la seva capacitat de treball i bon bàsquet davant el Nàstic de Tarragona, un equip que a la primera volta havia passat per sobre del Castell. Després d'un inici preocupant per als interessos locals, el Castell va saber reaccionar i capgirar el marcador al final del primer quart, en uns deu minuts espectaculars que es van materialitzar en un parcial de 22-5 i que va permetre obtenir un avantatge fonamental al descans ( 35-20). A la represa el partit va entrar en una fase de màxima intensitat, amb el Nàstic intentant retallar diferències i el Castell, amb Sasha Solís dins de la zona i Dani Ruiz estel.lar en les seves penetracions, resistint i mantenint un tranquil.litzador marge en el marcador.

Al final, avantatge de 18 punts (68-50) en un partit molt més disputat del que el marcador pugui indicar i bones sensacions davant la pròxima cita, el derbi a la pista del Viladecans.