Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/5919>>.

El Castelldefels elimina el Sant Andreu i fa història accedint als 4ts de final de Copa Catalunya

És la primera vegada que l'equip d'Els Canyars arriba a aquesta ronda • Després del triomf per 2-1, el proper rival de l'equip groc serà el Torreforta

Última modificació:

El Castelldefels va signar davant el Sant Andreu la seva classificació per als quarts de final de la Copa Catalunya, ronda que mai abans havia assolit el conjunt groc. En una eliminatòria gairebé juvenil, tots dos equips van presentar cares molt poc habituals. En el cas dels quadribarrats, van jugar juvenils i fins i tot un parell de jugadors cadets. El conjunt local es va avançar al marcador, el Sant Andreu va empatar de penal però una diana del posteriorment lesionat Sergio Prieto va resultar definitiva.

El local Edgar Doblas va obrir la llauna als tretze minuts de joc però el central Melo, de penal, va empatar a la mitja hora. Poc després, Sergio Prieto va fer el gol definitiu abans d'arribar al descans. El propi Prieto va ser el protagonista accidentat del segon temps, on va caure a terra i amb l'impacte sobre el pit d'un altre jugador, va necessitar assistència durant deu minuts sobre la gespa. El resultat final, trencament de clavícula.

El tècnic del Castelldefels, Antonio Escudero, va lamentar la lesió del seu jugador però també es va mostrar molt satisfet del resultat del partit afirmant que "la victòria ha estat justa ja que hem estat millors al llarg del partit. El resultat ha estat curt, ja que el seu porter ha evitat més gols al marcador. D'ocasions n'hem tingut moltes i molt clares".

Pot llegir la crònica completa del matx al web del club: uecastelldefels.es.