<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/6083>>.

La UE Castelldefels comença l'any amb una derrota a Santa Coloma de Gramenet

La UD Vista Alegre protagonitza una remuntada èpica davant l'Olesa de Monsterrat

Última modificació:

La UE Castelldefels no va poder el passat 8 de gener començar l'any amb victòria. Els d'Antonio Escudero s'enfrontaven a un Atlético Gramenet en llocs de descens però no van poder fer-se amb un partit que van acabar perdent per 2-1 després d'haver aconseguit igualar el gol de penal del local Oriol Miralles al minut 7. El Castelldefels aconseguia la igualada per mitjà d'Edgar Doblas al 17' mentre que Luque sentenciaria al 33'.

D'aquesta manera, el conjunt groc torna a casa de buit i ocupa la 12a posició amb 24 punts mentre que l'Atlético Gramenet surt dels llocs de descens gràcies a aquesta victòria. La Tercera Divisió està encapçalada pel Terrassa amb 40 punts, després de l'empat entre El Prat i l'Espanyol B.

A Primera Catalana, el Vista Alegre va protagonitzar a casa una heroica remuntada davant l'Olesa de Montserrat. El conjunt blau va realitzar una fluixa primera part que, malgrat tenir més oportunitats que els visitants, va acabar amb 0-2 al marcador. No obstant això, a la represa, els de Rafa Moya van arribar a porta amb més claredat i van tenir més punteria de manera que van aconseguir donar-li la volta al marcador establint el 3-2 definitiu. Un resultat que encara es queda curt davant les nombroses ocasions del Vista a la segona part.

En altres categories destaca la victòria a casa del Can Roca davant la Unificación Besós i, en futbol sala, victòries a domicili per al Joker's FS i el CCR Castelldefels.

Per la seva banda, el rugbi local continua sense conèixer la victòria aquesta temporada. Malauradament el Castelldefels RUC va caure a casa aquest cop davant el CR Torroella