<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/6125>>.

Brillant victòria del Bàsquet Castelldefels davant el Cambrils

El conjunt va mostrar evidents símptomes de millora i va destacar la gran actuació del debutant planter Jaco Bruschi

Última modificació:

La segona volta va arrencar amb bones notícies a Can Vinader. Contundent victòria del Baquet Castelldefels sobre el Cambrils (74-54) i evidents símptomes d'una millora mostrada en les dues últimes setmanes tot i els resultats adversos però que aquesta vegada es va veure recompensada amb una treballat i merescut triomf.

El Castell va tenir una sorprenent posada en escena amb Jaco, jugador del sub21 i format al club des de petit, inclòs en cinc inicial. I el del planter va mostrar les raons per les que el seu entrenador va apostar per ell en un partit tan important. 8 punts en el primer quart i aportació de tir exterior, alguna cosa del que el Castell ve patint últimament. Sense grans ostentacions però amb un joc consistent en defensa el Castelldefels va marxar al descans per davant al marcador (33-26) amb l'habitual bon treball de Luca Bertiche i Javi Martín i la intermitent inspiració de David Bueno com a principals arguments en el segon quart .

En represa el tècnic local va insistir en els mateixos arguments del principi de partit i novament Jaco va mostrar les seves bones maneres sumant cinc punts més al seu compte particular per acabar amb 13 (tres triples) i la sensació que un altre nou valor amb projecció sènior apunta en el club. Amb ell ja són quatre els jugadors de les categories inferiors que han debutat aquesta temporada amb el sènior.

Els avantatges es van instal·lar al voltant dels 10 punts i just a l'inici de l'últim quart va reaparèixer José Morales, absent per lesió en els dos últims partits i la seva aportació va ser molt positiva en els minuts que va estar en pista. El partit es va endurir en la fase final però una defensa zonal del Castell i la velocitat en els contraatacs locals van permetre ampliar les diferències fins aquests 20 punts que signifiquen una glopada d'aire fresc per a un equip necessitat d'alegries.

La pròxima cita serà a la pista del Molins de Rei, segon classificat i per tant un rival d'alta dificultat. No obstant això, les bones sensacions que ofereix el Castell convida a creure que la sorpresa és possible.