Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/6139>>.

El Bàsquet Castelldefels cau per 60-49 a Molins de Rei

El club es queixa de la permissivitat arbitral amb els locals en la segona meitat

Última modificació:

A la pista del segon classificat, un Molins de Rei que arrossegava deu victòries consecutives, el Bàsquet Castelldefels va mostrar durant la primera part les raons per les que val la pena creure en aquest equip de cara a aconseguir la permanència. Vint minuts de clar domini del Castell (22-33) amb una defensa impecable i un atac que sabia jugar perfectament les opcions, amb paciència davant l'agressiva defensa local i amb eficàcia per finalitzar. Un partit que transcorria de manera normal però que de sobte, després del descans, va canviar de manera incomprensible.

"La defensa del Molins va passar de agressiva a contínuament il·legal amb contactes que traspassaven el límit del permès", asseguren des del CB Castelldefels. "El fort ambient al pavelló va influir perquè la parella arbitral s'empassés el xiulet davant la defensa local i per contra tingués una màxima rigorositat amb el Castell que va acabar amb tres jugadors eliminats per cinc faltes". Al final del tercer quart es va arribar amb mínim avantatge (38-39) per als grocs encara que amb diversos jugadors amenaçats amb quatre faltes personals i el partit decisivament condicionat.

No va poder el Castell en l'últim quart. "No amb la duresa del rival, ni amb l'arbitratge, ni amb la sensació pròpia de desànim després de veure per sota en el marcador després d'un bon treball realitzat". La derrota va ser inevitable encara que els símptomes de l'equip tornen a ser positius de cara al derbi de la setmana que ve a Can Vinader (12 de febrer, 18 h) davant el Viladecans. Un partit que s'enfronta a més a dos equips en lluita per la permanència, empatats a la classificació amb cinc victòries cadascun.