Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/6480>>.

El Castelldefels Rugby Union Club fa història en el Campionat d'Espanya d'Escoles de Rugbi

L'equip del Sub-12 queda subcampió del grup de plata i el Sub-14 cinquè del grup de bronze

Última modificació:

El Campionat d'Espanya d'Escoles de Rugbi, que va tenir lloc els passats 12 i 13 de maig, va tenir entre els seus participants al Sub-12 i Sub-14 de l'escola de rugbi del CRUC (Castelldefels Rugby Union Club).

El gran torneig que va realitzar el Sub-12 li va donar com a resultat classificar-se com subcampió del grup de plata, que equival al 10è lloc del rànquing espanyol, sobre un total de 27 equips participants. Amb aquesta classificació el Sub-12 ha fet història: des que el CRUC es va crear fa 7 anys, és la primera vegada que un dels seus equips arriba a aquesta posició.

I l'equip del Sub-14 tampoc ho va posar fàcil als seus adversaris. Després de lluitar amb totes les seves forces en el camp, va quedar del grup de bronze, equivalent al 21 lloc del rànquing espanyol, sobre un total de 32 equips participants.

Aquest torneig de Rugbi, un dels més importants d'Espanya, va comptar amb la participació de més de 1.500 nois i noies d'entre 5 i 14 anys