Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/6920>>.

El Bàsquet Castelldefels aconsegueix la primera victòria de la temporada davant el Sant Andreu

El Castell es va imposar finalment per 67-47 després d'un gran partit a casa • Després de la primera victòria dels de Can Vinader afrontaran diumenge la visita a la pista de l'Olesa

Última modificació:

Que el sènior actual del Castell il·lusiona és una cosa que es pot palpar cada diumenge a la tarda que juga a Can Vinader. Tots són jugadors formats al club, la majoria d'ells no arriben als vint anys d'edat i això els converteix en un grup implicat, que uneix talent i il·lusió, que transmet capacitat de treball i de superació. El repte d'aquesta temporada no és fàcil perquè com bé van poder comprovar diumenge passat, la Tercera Catalana és una categoria dura, amb rivals capaços de combatre amb defenses al límit inferioritats físiques.

El partit del Castell va ser meritori sabent refer d'un mal inici en què el rival va adquirir un avantatge inicial per, des de la defensa i la velocitat constant anar donant a poc a poc la volta al marcador per arribar al descans amb avantatge (29-23). Les baixes de Tejedor (lesionat) i el jugador sub21 Ferran Aguilera van deixar Arnau Roviralta, jove jugador de 17 anys, com a únic base de l'equip per afrontar el repte de dirigir als seus companys. Arnau va anotar 17 punts (4 triples) i va saber sobreviure a una defensa asfixiant a què va ser sotmès durant tot el partit. Roviralta, jugador en contínua progressió que la passada temporada ja va debutar amb el sènior, va mantenir un ritu intens i ordenat, amenaçant sempre el cèrcol contrari i generant avantatges bé aprofitar pels seus companys.

Des de la defensa al Castell va mantenir les diferència al voltant dels 10 punts a la segona part per, gràcies a la continuïtat en el seu joc, acabar trencant el partit de manera definitiva en l'últim quart aconseguint un avantatge de 20 punts que podia haver estat més gran de haver estat una mica més fins en tirs lliures i en accions relativament còmodes. Després de la primera victòria dels de Can Vinader afrontaran diumenge la visita a la posta de l'Olesa.