Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/6989>>.

Rodrigo Borrego i Anna Riera repeteixen victòria a la VIII Marató del Mediterrani

Tots dos atletes guanyen per segon any consecutiu en l'edició de la cursa més concorreguda de les vuit realitzades

Última modificació:

Uns de 4.500 corredors i corredores van prendre part el passat 21 d'octubre en la vuitena edició de la Marató del Mediterrani. La prova, que partia a les 9 del matí del Canal Olímpic, presentava com a novetat una nova prova. D'una banda es mantenien les tres distàncies habituals: La Marató de 42,195 km, la Mitja Marató de 21,096 km i l'Open de 10 km, i de l'altra es va estrenar una cursa nova de 21,096 km per a handbikes, que en lloc de finalitzar al Canal Olímpic però ho va fer a la plaça de les Palmeres, del Passeig Marítim de Castelldefels.

Rodrigo Borrego i Anna Riera, guanyadors de la Marató l'any passat, van repetir victòria per segon any consecutiu i es van convertir en els primers en guanyar dos cops la Marató de Mediterrani.

Any rere any, aquest cita esportiva ha experimentat un substancial creixement, esdevenint la prova amb més participants del calendari català.  La Marató del Mediterrani va néixer fa 8 anys, es caracteritza per un recorregut pla, amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Castelldefels i en la seva organització hi ha implicades prop de 200 persones.

+ IMATGES: Fotogaleria Marató del Mediterrani 2012