<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/7065>>.

El Bàsquet Castelldefels es desfà amb comoditat del SESE de Barcelona (57-79)

L'equip guanya novament a domicili i encadena la quarta victòria consecutiva

Última modificació:

Quarta victòria consecutiva del Club de Bàsquet Castelldefels, que cada setmana mostra un aspecte més consistent en el seu joc i, en conseqüència, en els resultats. Va guanyar a la sempre difícil pista del SESE de Barcelona i ho va fer després de signar els millors quaranta minuts de la temporada. Un Castell que va prendre la iniciativa en el primer quart (22-25) i va aconseguir desenganxar en el marcador en els últims minuts abans del descans després d'un parcial al segon quart de 11-19. És en aquest moment els de Can Vinader van unir al seu bon joc ofensiu una gran intensitat ofensiva. Víctor Malo a la primera part va liderar en atac.

Però el millor va arribar en el tercer quart amb la defensa portada al límit i aconseguint bons contraatacs que van permetre al Castell distanciar al marcador trencant definitivament el partit en el minut 30 (45-66). Arnau Roviralta (25 punts) i Alberto Caballero (17) es van l'equip a l'esquena en tasques anotadores mentre en defensa tots van sumar en cada acció convertint l'equip en un bloc compacte i insuperable per als locals.

Després de la victòria el Castell es situa amb 5 partits guanyats i 3 derrotes esperant rebre a Can Vinader diumenge (19 h) a l'Castellbisbal, equip situat a la part baixa de la classificació.