Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/7078>>.

Un gran Esportiu Castelldefels guanya a Can Vinader

Primera victòria de la temporada pel conjunt groc com a local en un partit en el que van donar una lliçó d'handbol

Última modificació:

Malgrat que durant els primers minuts de partit van arribar a estar fins a quatre gols per sota del Kukullaga, les jugadores locals van iniciar una remuntada en els últims deu minuts de la primera part capgirant el marcador, de manera que van arribar al descans amb una distància de tres gols respecte al conjunt basc (16-13). Durant la segona meitat el Castelldefels no es va confiar, i la constància i l'encert de les jugadores van fer que aquesta distància s'incrementés fins arribar a un resultat final de 34-28.

Tot va sortir rodó pel Castelldefels. Una molt bona defensa i una gran actuació de les dues porteres, Sílvia Lladró i Hege Bolstad, van fer que les jugadores del Kukullaga no poguessin atrapar a les locals en el marcador, i poc van ajudar els 8 gols de Mariya Boklashchuk. Ofensivament el conjunt castelldefelenc va estar molt encertat, i van destacar les golejadores Ivet Musons (9 gols) i Carla Gómez (8 gols), i Sandra Pérez (5 gols) que va realitzar una important tasca de distribució del joc.

El Castelldefels comença a recollir els fruits del seu treball i esforç, i aquesta victòria el manté com a dotzè classificat allunyant-lo una mica més dels lloc de descens (amb 4 punts de distància) i s'apropa a la resta de classificats (tenint al sisè classificat a només 3 punts). La Lliga no torna fins al gener, així que les noies de Fernando Barbeito tindran diverses setmanes per afrontar amb energia el que resta de campionat.

Ivet Musons, reaparició estel·lar

Musons tornava a jugar després de la fractura a l'envà nasal que la va deixar fora de la pista durant gairebé tres setmanes. La jugadora catalana va gaudir de molts minuts i va ser la golejadora de l'equip amb 9 gols: alguns d'ells van ser des del set metres, però d'altres van ser en grans jugades. Ens alegrem molt que Musons s'hagi recuperat tant bé i hagi tornat amb aquesta gran nivell.