Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/7079>>.

La UE Castelldefels cau per la mínima al camp de la UE Olot

La UD Vista Alegre empata a casa amb el Viladecans, que arribava al derbi com a líder de la categoria • Contundent victòria de les noies del Castelldefels Hockey Club que continuen liderant la Primera Divisió

Última modificació:

La UE Castelldefels continua navegant per la zona baixa de la Tercera Divisió amb una nova derrota aquest cop al camp de l'Olot. Un gol de Tissone al minut 56 va bastar per donar la victòria al conjunt local i desarmar qualsevol aspiració dels homes d'Antonio Escudero. Una setmana més sense puntuar per al Castelldefels que es situa a la 15a plaça amb 11 punts.

Tampoc la UD Vista Alegre va aconseguir guanyar el derbi que disputava el passat 18 de novembre a casa amb el Viladecans. Els de Rafa Moya es van avançar al marcador per mitjà d'un penal transformat per Joni però minuts després l'exjugador del Vista Edu aconseguia l'empat definitiu, un gol que no va celebrar. El resultat deixa descontents a tots dos equips ja que el Vista es queda a la 9a plaça, a mitja taula amb 15 punts, i els de Vila perden el liderat en favor de l'Ascó que és primer amb 23 punts gràcies al gol average.

En hoquei herba, el Castelldefels HC continua liderant la Primera Divisó Femenina, la segona en importància a nivell estatal. Les de Castelldefels es van emportar el derbi català amb el Xaloc amb un contundent 9-1.