Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/7440>>.

Set medalles per al Gimnàs Danes al Campionat de Catalunya de Judo Kyu

Espectaculars resultats del club castelldefelenc en la competició celebrada a Barcelona el 2 de març

Última modificació:

Gran alegria al tatami i eufòria entre els familiars, companys i amics que van acompanyar els competidors animant des de la grada. El Gimnàs Danes de Castelldefels va ser el gran protagonista del darrer campionat de Catalunya de Judo per a Kyu, és a dir competidors principiants. Els cinturons Kyu són els que van del blanc al marró; mentre que els Dan ho són a partir del negre.

L'entitat castelldefelenca va obtenir uns resultats espectaculars: set dels vuit competidors que va presentar-hi van obtenir medalla. El bagatge: una medalla d'or, tres de plata i tres de bronze. Sobresurt, a més, que en la categoria de 81 kg la final la van disputar dos judokes del gimnàs, Carlos Aroca, finalista, i Ismael Fonta, campió.

El gerent del Gimnàs Danes, David Cabello, veí de Castelldefels i campió d'Europa màster de judo, s'ha mostrat “d'allò més satisfet per aquest gran èxit, que respon molt positivament a la tasca que s'està realitzant al Danes malgrat la nostra joventut, perquè només fa tres anys que és obert. Comencem a ser coneguts per molta gent de fora de Castelldefels que ve aquí a practicar esport”.

El Gimnàs Danes es troba al carrer General Palafox, 25. El campionat es va celebrar el dissabte 2 de març al Pavelló de les Llars Mundet de Barcelona.

+INFO: gimnasiodanes.com