Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/7759>>.

Rubén Barrio es proclama campió del Triatló Agemaster de Banyoles

El de Castelldefels va aconseguir a més una meritòria 19a al Campionat d'Espanya de Duatló categoria Elit

Última modificació:

El castelldefelenc Rubén Barrio, actualment a les files del Prat Triatló (3r club del Rànquing Nacional), va participar el passat 27 d'abril a Pontevedra en la prova reina del calendari de duatló, el Campionat d'Espanya de Duatló categoria Elit, on es donen cita els 100 millors duatletes d'Espanya, i entre els quals hi havia dos campions del món absoluts i diversos podis internacionals.

La prova constava de 10km a peu inicials (marcant un temps inferior a 32min), seguits de 40km en bici (vuit voltes on s'eliminava als duatletes doblegats), i finalitzant amb altres 5km de cursa a peu. "Duríssima prova pel ritme endimoniat de sortida, el fort vent a ratxes, i els intermitents pluja i calamarsa", comenta Barrio. No obstant, el de Castelldefels va aconseguir mantenir-se en tot moment en el grup que a la fi es repartiria les places de la 9a a la 24a. Finalment va entrar en meta en una meritòria posició 19 ª, al no poder disputar al màxim en l'últim segment causa de les rampes a la part final del sector ciclista. Amb aquest resultat aconsegueix una invitació per al Canmpeonato d'Espanya de Duatló Elit de l'any vinent, en quedar entre els 20 primers.

Així mateix, el passat 4 de maig, Barrio aconseguir la victòria en la seva categoria en una altra prova de la federació espanyola, el Triatló Agemaster de Banyoles, on nedaven 1500m, seguits de 40km de ciclisme i 10km finals de cursa a peu.

D'altra banda, Rubén Barrio està buscant promoure el triatló a Castelldefels, "un paradís per a la seva pràctica". També busca patrocinadors locals per continuar amb els seus reptes.