Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

<bound method DexterityContent.Title of <NewsItem at /fs-castelldefels/castelldefels/ca/actualitat/elcastell/noticies/8246>>.

Participació massiva en una nova Marató del Mediterrani que estrenava el format per parelles

Unes 5.000 persones van gaudir de Castelldefels i l'esport en prova de fons que es consolida com una de les més importants dins del circuit de l'atletisme català

Última modificació:

Gairebé 5.000 persones van participar el passat diumenge 20 d'octubre, a Castelldefels, a la cinquena prova del circuit aliança, la IX Marató del Mediterrani, que enguany incloïa tres modalitats: una Cursa Open 10k, una Mitja Marató i la Marató del Mediterrani o Mitja per parelles (resultat de la suma dels temps de la mitja marató que corrien, junts, els dos integrants dels equips participants).

El marroquí de 35 anys Otmane Btaimi, amb un registre d'1h07:58, va esmicolar el rècord de la prova en la distància de la mitja marató en la 9a edició de la Marató del Mediterrani. L'atleta, també d'origen marroquí, Hasna Bahon (La Sansi), campiona de Catalunya de mitja marató i que arribava de vèncer en la Cursa de la Mercè de Barcelona, es va imposar amb 1h20:06, rebaixant en quatre minuts el rècord anterior, en poder de la finesa Anna María Knuttu, amb 1h24.10 des de 2011.

Btaimi, de 35 anys, i amb una millor marca en la distància d'1h.05:01 (Göteborg 2012), va dominar la prova de principi a fi. Només Juan Manuel Álvarez (Runners World) va intentar seguir el seu pas, però el fort ritme imposat pel vencedor ha provocat que Álvarez hagi estat segon amb 1h10:43, a 2:46 del vencedor. El corredor de Cornellà David Guiamet, campió de Catalunya de marató, va ser tercer, amb 1h11:57.

FOTOGALERIA: Marató del Mediterrani 2013